Hoe snel krijg ik krassen uit de vloer?

Waldo Taekema
Waldo Taekema
22/12/2022
22/12/2022
|
291

Je kunt krassen heel snel en gemakkelijk uit de vloer verwijderen. Met een juiste intensiefreiniger kun je de krasjes op een gemakkelijke manier uit de vloer verwijderen. Als je gebruik maakt van een intensiefreiniger, verwijder je de oude onderhoudslagen en maak je vervolgens de vloer goed schoon. Vervolgens zul je met een juiste polish een beschermlaag kunnen aanbrengen op de vloer en zullen de krasjes helemaal weg zijn. Er zijn verschillende manieren hoe je de vloer kunt beschermen tegen krassen. In de blog lees je welke tips, jouw vloer kunnen beschermen tegen dié vervelende krasjes.

Krassen in vloer door schoenen

Om de vloer te beschermen tegen krassen, kun je ervoor kiezen om geen schoenen te dragen in huis. Je kunt dan bijvoorbeeld op sloffen, slippers of op jouw sokken in huis lopen. Op het moment dat je schoenen in huis draagt, kan het zijn dat er iets onder jouw schoen zit wat krassen op de vloer kan veroorzaken. Een goed voorbeeld zijn kleine steentjes onder jouw schoenen. De kleine steentjes kunnen zitten in de kleine openingen onder de schoenen. Door sloffen, slippers of sokken te dragen, voorkom je dit probleem. Zo houd je de vloer veel langer mooi!

Stoelpootdoppen

Stoeldoppen zijn een goede manier om jouw vloer te beschermen tegen krasjes. Stoeldoppen, ook wel meubelviltjes genoemd, zijn doppen die onder een meubelstuk worden geplaatst. De meubelviltjes zorgen ervoor dat de poten van het meubelstuk geen krassen maken op de vloer. Er wordt om het meubelstuk een dopje gedaan die de vloer beschermt. Het dopje is niet alleen erg efficiënt, maar kan ook nog eens zorgen voor een mooie look in de inrichting. In andere woorden is een meubelvilt multifunctioneel.

Vloerbeschermers

Naast meubelvilten, zijn er ook vloerbeschermers. Vloerbeschermers bestaan uit een groot opperplak, waarop je verschillende meubelstukken kunt plaatsen. Vaak wordt een vloerbeschermer geplaatst onder een bureaustoel met wielen. De wielen kunnen namelijk vervelende kleine krasjes bezorgen op de vloer. Een vloerbeschermer is er in verschillende kleuren. Vaak is deze beschermer in een doorzichtige kleur, waardoor de vloer nog steeds te zien is.

In deze blog is bekend geworden, hoe jij jouw vloer kunt beschermen tegen krasjes. Heb je deze blog gelezen en ben je geïnteresseerd in onze andere blogs? Lees dan eens onze blog over “hoe snel kan je een werknemer vervangen“ of “hoe snel groeien wimpers?

Lees ook:  Hoe snel zet je zelf een kastje in elkaar?

Recent

Hoe snel worden klinische verpakkingen ontworpen en geproduceerd?

16/05/2024

Hoe snel is een tosti-ijzer warm genoeg

15/05/2024

Hoe snel kun je geurtjes uit je huis verwijderen?

13/05/2024

Hoe snel is een loodgieter ter plaatse

30/04/2024

Hoe snel degradeert zink?

29/04/2024

Meer in deze categorie

Hoe snel moet je raamdecoratie vervangen?

|

Hoe snel verlaten inbrekers een huis?

|

Hoe snel kun je verhuizen?

|

Hoe snel ontkiemt graszaad?

|
© Copyright Hoe snel 2024

Onderdeel van deBetekenisFabriek

hello world!