Over ons

Hoe-snel.nl is jouw online pagina voor de leukste snelle weetjes en feitjes. Wij hopen iedereen te kunnen informeren die een vraag heeft over de snelheid van Mensen, Dieren, Sporten, Financiën of andere gerelateerde onderwerpen.

Hoe snel is het snelste dier op aarde? Hoe snel kan ik rijk worden, of hoe snel is mijn internetverbinding? Dit zijn allemaal vragen die we hebben onderzocht voor jouw zodat je altijd de leukste snelle feitjes weet met betrekking tot Sport, Mensen, Dieren, Financieel en meer. Heb je interesse om samen te werken met ons? Neem dan vooral contact met ons op voor de samenwerkingsmogelijkheden

Auteur

Waldo Taekema

Mijn naam is Waldo Taekema en ik kan met trots vertellen dat ik hou van willekeurige feitjes! Zo erg zelfs, dat ik op een gegeven moment ben begonnen met het bijwerken en schrijven van Wikipedia-pagina's. Heel vaak zag ik vragen langskomen als ‘hoe snel is een cheetah?’ en ‘hoe snel kan je 100 meter sprinten?’, op een gegeven moment ben ik gaan kijken of het mogelijk was om hier gewoon een website van te maken. En zie daar: de geboorte van Hoe-snel.nl! Welkom en veel plezier met al het nieuws wat je leert!
Artikelen van Waldo
© Copyright Hoe snel 2024

Onderdeel van deBetekenisFabriek

hello world!