Hoe snel kun je spiritueel ontwaken?

Waldo Taekema
Waldo Taekema
12/09/2023
12/09/2023
|
143

Durf jij altijd je gevoelens te uiten, of te zeggen wat je dwars zit? Weet jij hoe je spiritueel moet ontwaken? Of slaap je nog? Over je gevoelens praten is voor veel mensen een lastig onderwerp. Je kan het tegen mensen vertellen, maar je kan het gevoel hebben dat ze je niet begrijpen als je het uitlegt. Het is ‘normaal’ geworden om niks meer te vertellen en alles in te slikken. In deze blog gaan we dieper in op wat je kan helpen deze angsten te overkomen, zodat jij je beter voelt in je eigen lichaam.

Jezelf durven zijn

Het is een gewoonte geworden dat iedereen ergens bij wilt horen ongeacht hun normen en waarden. Ze zijn bang dat mensen een mening over ze gaan hebben als ze het ergens niet mee eens zijn. Het begint vaak al op jonge leeftijd, omdat je het leuk wilt hebben met je vriendjes en vriendinnetjes. Vanaf jongs af aan ben je gevoelig voor andermans meningen en dat past jou als persoon ook aan. Je komt steeds in aanraking met andere mensen die andere normen en waarden hebben. Door allemaal verschillende soorten input verander jij ook als persoon. Naast alle verschillende soorten input ontdek jij zelf ook wat voor persoon jij bent. Je zult altijd moeten onthouden dat jij je eigen weg bepaald en ook zelf moet bewandelen. Er zullen mensen zijn die je steunen, maar ook mensen die het je niet gunnen. Je moet je leren afschermen van dat soort mensen

Wat kan jou als persoon helpen?

Er zijn heel veel manieren om spiritueel te worden en jou als persoon verder te helpen in het leven. Je kan je eigen angsten overwinnen, maar je moet je ook realiseren dat je niet alles alleen hoeft te doen. Er zijn mensen om je heen die je er voor je zullen zijn op de momenten dat je het nodig hebt. Je moet er wel voor zorgen dat je die mensen heel wijs uitkiest, want niet iedereen is daar geschikt voor. De personen die jou kunnen ondersteunen hoeven niet altijd je vrienden, vriendinnen of familie te zijn. Dit kunnen ook mensen zijn van buitenaf.

 Je kan hulp zoeken bij een psycholoog of bij spirituele mensen. Een psycholoog kan je helpen met over dingen praten wat je misschien niet tegen een naaste wilt vertellen. Veel mensen vinden het makkelijker om zich open te stellen tegenover iemand die ze niet of nauwelijks kennen. Op het spirituele gebied kan je verschillende soorten dingen ondernemen. Je kan in gesprek gaan met personen die op een andere frequentie zitten dat jij. Deze mensen kunnen je helpen met het opheffen van zogenoemde blokkades en jou ondersteunen met het vinden naar jezelf. Een van de behandelingen is reiki. Klik hier voor meer informatie over reiki.

Waar ga jij heen?

Op het spirituele gebied kan je heel veel kanten op en moet je ook echt opzoek gaan naar wat jij belangrijk vindt, en waar jij denkt van dit kan mij helpen. Het belangrijkste is dat jij je er ook voor durft open te stellen, want alleen zo ga jij jezelf kunnen vinden. een aantal opties voor je persoonlijke ontwikkelingen zijn:

  • Reiki
  • Healing TAO
  • Happy Me
  • Magnetiseren
  • Aquarius
Lees ook:  Hoe snel groeien wimpers?

Lees ook: hoe snel kun je jouw merkidentiteit opbouwen

Lees ook: Hoe snel groeit een palmboom?

Recent

Hoe snel kun je fietsen?

04/04/2024

Hoe snel kun je transacties uitvoeren met verschillende cryptocurrencies?

26/03/2024

Hoe snel gaat de werking van zonnepanelen achteruit?

26/03/2024

Hoe snel ben ik in Valkenburg vanuit Amsterdam?

21/03/2024

Hoe snel verlaten inbrekers een huis?

18/03/2024

Meer in deze categorie

Hoe snel groeit een baard?

|
,

Hoe snel kun je afvallen bij je buik?

|

Hoe snel groeit een vijgenboom?

|

Hoe snel kunnen slangen bewegen?

|
© Copyright Hoe snel 2024

Onderdeel van deBetekenisFabriek

hello world!