Hoe snel een last minute feest organiseren

Waldo Taekema
Waldo Taekema
27/09/2023
27/09/2023
|
140

Vaak heb je niet genoeg tijd om een feest tot in de puntjes te plannen. Als je op het laatst toch iets voor je verjaardag wilt doen of iets kleins wilt vieren, dan heb je vaak niet genoeg tijd om alles nog te organiseren. Geen zorgen, met de juiste aanpak en een beetje creativiteit kan het toch nog een big party worden. In deze blog geven wij jou enkele tips om toch snel een last minute fissa te organiseren.

Kies een thema voor het feest

Bedenk als eerst waar je een feest voor wilt geven, daarna moet je kijken of je er een thema aan plakt. Wil je een formeel feest geven, of juist een uitbundig feest met een barbecue?

Stel een gastenlijst op

Maak een lijst van de mensen die je graag wilt uitnodigen. Houd het realistisch en nodig niet teveel mensen uit. Dit zal beter zijn, zeker voor een last minute feest.

Lees ook: Hoe snel groeit een vijgenboom?

Locatie en tijd

Kijk naar de beschikbare ruimte die je hebt. Wil je een feest thuis houden, of is het misschien toch handiger om naar een externe locatie te kijken? Als je voor een andere locatie dan je huis kijkt, zorg dan wel dat je de ruimte zo snel mogelijk reserveert. Voor de datum en tijd is het belangrijk om niet te snel keuzen te maken en flexibel te zijn. Vraag enkele van jouw belangrijke gasten naar hun beschikbaarheid voor de beste datum en tijd.

Eten & drinken

Bij een last minute feest is het handig om te kiezen voor eenvoudige en snelle hapjes. Het is ook een leuk idee om gasten zelf wat mee te laten nemen, zo laat je ook jezelf verrassen. Bij een cocktailfeest is het bijvoorbeeld leuk om iedereen zijn eigen cocktail creatie mee te laten nemen.

Decoratie

Als je er nog tijd voor hebt, kun je als laatst ook nog je locatie of huis versieren. Een paar extra lampjes en accessoires zullen het feest helemaal compleet maken. Wil jij toch nog snel licht en geluid op je feest hebben, maar heb je er geen tijd voor? Klik hier en huur snel licht en geluid in de buurt.

Veel succes met het organiseren van jouw party! Wil jij graag sterke drank op jouw feest en wil je weten hoe deze snel gemaakt kan worden? Bekijk dan deze blog over hoe snel sterke drank gemaakt wordt.

Lees ook:  Hoe snel herken je strikvragen?

Recent

Hoe snel kun je fietsen?

04/04/2024

Hoe snel kun je transacties uitvoeren met verschillende cryptocurrencies?

26/03/2024

Hoe snel gaat de werking van zonnepanelen achteruit?

26/03/2024

Hoe snel ben ik in Valkenburg vanuit Amsterdam?

21/03/2024

Hoe snel verlaten inbrekers een huis?

18/03/2024

Meer in deze categorie

Hoe snel kun je je spiritueel ontwikkelen?

|

Hoe snel groeit een baard?

|
,

Hoe snel groeit haar?

|

Hoe snel moet je een vlek verwijderen?

|
© Copyright Hoe snel 2024

Onderdeel van deBetekenisFabriek

hello world!